海南师范大学新生宿舍 海南师范大学新生宿舍 ,放荡浪夫人在线视频 放荡浪夫人在线视频

发布日期:2021年12月08日
Schuimtape

Schuimtape staat ook wel bekend als foamtape. Schuimtape is een tape dat snel, schoon en gemakkelijk in gebruik te nemen is. Door de sterke hechting op onder andere gladde ondergronden, zoals glas, keramiek en metaal is dit een ideale tape voor het ophangen van kleine items in het huis.

Tapir tapes heeft diverse vochtbestendige schuimtapes. Deze kunnen perfect gebruikt worden voor het ophangen van zeepbakjes in de badkamer of voor het ophangen van spiegels. Daarnaast zien wij dat onze schuimtape ook vaak wordt ingezet voor het ophangen van muurhaken, naamplaten en sierlijsten. Door de kracht van onze foamtape kunnen ze, voor een dunne tape, veel gewicht aan. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is foamtape

Foamtape is eigenlijk hetzelfde als schuimtape, maar dan de Engelse benaming. Foamtape wordt vaak toegepast op gladde onderdelen, doordat het erg goed hecht aan diverse materialen. Ook in auto’s wordt vaak gebruik gemaakt van foamtapes, bijvoorbeeld voor het ophangen van een brillenbakje of een koffiehouder. Foamtape staat erom bekend de oneffenheden van het oppervlakte te maskeren, het zet iets uit nadat het geplakt is. Hierdoor kan de lijmlaag zich beter hechten en dit resulteert in een sterkere lijmverbinding.

Schuimtape kopen bij Tapir Tapes

Schuimtape kopen doet u natuurlijk bij de specialist; Tapir Tapes. U kunt al onze tapes vinden in de webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze lijmspecialisten. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, toepassing of wat u ook wilt weten, met betrekking tot lijm en tape! Onze schuimtapes zijn in diverse diktes verkrijgbaar, zodat u zeker weet dat u de juiste tape kunt aanschaffen. Kies het formaat dat voor uw toepassing geschikt is en wij zorgen dat u snel kunt genieten van uw foamtape!

Scroll to top